Els nostres serveis

Serveis

Descobreix tot el que et podem oferir

Assessorament tècnic

Oferim assessorament tècnic en la gestió de serveis d'alimentació. Disposem d’equips multidisciplinars de professionals que revisen les necessitats dels nostres clients per tal de dissenyar plans d’acció ajustats a les seves necessitats i preferències. 

Restauració per ocasions especials

Oferim servei de càtering adaptat a les necessitats de restauració dels nostres clients per a jornades o esdeveniments especials. 

Serveis de restauració

Realitzem la gestió integral dels serveis de restauració col·lectiva així com la gestió de cafeteries i locals de restauració.

Plats elaborats

La tecnologia ens permet envasar, pasteuritzar i esterilitzar els plats cuinats per poder traslladar-los i acabar-los de preparar al lloc on han de ser servits, mantenint les seves propietats organolèptiques. Això ens permet servir plats de molta qualitat, en condicions òptimes fins i tot a centres que no disposen de grans instal·lacions per la producció.

Vending

Ens encarreguem de la instal·lació, reposició i el manteniment de les màquines d’autoservei dels centres. Us informem i assessorem sobre les opcions que hi ha per tal d’oferir els productes que més convinguin. 

Com cuinem?
Com cuinem?

Cuina in situ

El servei in situ pot ser en línia calenta, mixta o freda. Podem cuinar el menjar al moment i al lloc on es servirà o bé fer-ho als nostres centres de producció amb el màxim control i garanties de seguretat alimentària, per al posterior emplatat al lloc de servei

Com cuinem?
Com cuinem?

Cuina transportada

El servei de menjar transportat es prepara als nostres centres de producció. Oferim línia calenta i freda (5a gamma), amb safates multiporció o monoportció, amb un procés de pasteurització (conservació en fred positiu) o esterilització (conservació a temperatura ambient). L'emplatat es fa in situ, escalfant els aliments en un forn tradicional o mitjançant carros de regeneració.

Com cuinem?
Com cuinem?

Com fem els menús?

El nostre equip de Dietistes i Nutricionistes elabora els menús: saludables, variats, gustosos, equilibrats, estacionals, amb una bona presentació i adaptats a les necessitats de cada usuari (plats texturitzats, adaptació de menús segons patologia o requeriments energètics, etc.)

 
 

Boris 45

Qualitat

L’èxit aconseguit com a empresa i la continuïtat del mateix, ve determinat per una forta aposta per la qualitat i la seguretat alimentària com a pilar de la nostra activitat. Això fa possible un servei segur, saludable, equilibrat i atractiu per a tots els nostres usuaris, i mostra d’això és la certificació Amed i "Aquí sí, fruita i salut".

El nostre Departament de Qualitat elabora un pla adaptat a cada centre i genera tota la documentació requerida per la normativa vigent en matèria de Seguretat Alimentària.

Els nostres centres disposen de la Certificació ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001.