Sobre nosaltres

Boris 45 és una empresa familiar fundada a Barcelona el 1984 dedicada a la restauració orientada al servei de col·lectivtiats, especialment dins del sector sanitari, social i residencial.

Missió, visió i valors

MISSIÓ

Oferir serveis de restauració col·lectiva i d'esdeveniments de qualitat, on posar en pràctica el nostre know how amb pràctiques innovadores i amb l'objectiu de satisfer les necessitats dels nostres clients i el benestar i la realització dels i les nostres professionals.

VISIÓ

Ser referents en la gestió de la restauració professional per a col·lectius, cuidant la vessant humana dels nostres clients, persones usuàries, proveïdors, treballadors i treballadores amb l'objectiu i el compromís de potenciar la innovació en aquest sector per tal d'aconseguir la satisfacció dels nostres clients.

VALORS

Política del sistema (PDF)  

  • Proximitat al client
  • Aposta per la qualitat
  • Disminució de l'impacte mediambiental
  • Innovació
  • Eficiència en el servei i en la gestió de recursos
  • Compromís i coherència
  • Integritat i transparència

Política de l'empresa

Què ens caracteritza?

Accessibilitat

Boris 45 ofereix un servei que es fonamenta en la comunicació i la proximitat amb els nostres clients, assolint un grau de compromís que ens permet superar les seves expectatives.

Equips multidisciplinars

Formem equips multidisciplinars que cobreixen un ampli ventall de necessitats, a partir de la nostra professionalitat en el servei demostrada al llarg de tots els anys d'experiència en aquest sector.

Honestedat i transparència

La honestedat i la transparència són dos valors que marquen el caràcter de la nostra relació amb els clients, els nostres professionals i la societat.

Dieta Mediterrània és salut

Creiem fermament en el valor de la Dieta Mediterrània com a pilar fonamental per la bona salut de les persones i com a principal argument per la producció i consum responsables.

Sostenibilitat

Fem servir productes de proximitat per compromís amb els productors locals i amb el medi ambient. Potenciem la reducció i la gestió adequada dels residus que generem per minimitzar el nostre impacte ecològic.

Solidaritat i consciència

Participem al Projecte Home amb la producció de 70 àpats setmanals que donem a la Fundació Gresol per a les persones que ho necessiten.