Presentació

Presentació del president de Boris 45, Feliu Sucarrats i Margarit

Avui el món també s’ha instal·lat a internet. I les empreses no en són cap excepció. És per això que em plau saludar-vos en nom de Boris 45, una empresa dedicada a la restauració col·lectiva amb pràcticament quatre dècades d’història a les nostres espatlles.

Som una empresa familiar, fins i tot m’atreviria a dir que som una tradicional empresa familiar, amb els valors que les empreses familiars tenen a Catalunya i han conreat al llarg dels anys. Boris 45 forma part d’un entramat empresarial més ampli, amb altres sectors de negoci i on el nucli familiar és l’essència mateixa de l’empresa. Sabem perfectament que no hi ha millor recepta que el compromís per tirar endavant un projecte empresarial, i en aquest sentit hem intentat fer còmplices d’aquesta idea els treballadors dels nostres centres, que, lògicament, són part essencial del nostre projecte.

Centrem la nostra activitat, principalment, en la restauració de col·lectivitats i especialment en el sector sanitari, social i residencial i treballem amb el compromís de donar un servei de qualitat sempre mirant de millorar i actualitzar els serveis de restauració en tots els àmbits, aportant noves solucions tecnològiques i operatives que garanteixin l’equilibri tan econòmic, de seguretat alimentària i pensant en tot el que fem amb perspectives de futur. I si us deia que el món s’ha fet present a internet, també és ben cert que avui la restauració col·lectiva ha tingut canvis molt importants. Tant des del punt de vista tecnològic, com des del punt de vista alimentari. I des de Boris 45 hem entomat tots els reptes que l’evolució del sector ens ha anat plantejant, en algun cas, fins i tot, intentant avançar-nos en el temps.

Les empreses familiars tenim uns valors molt definits, i en aquest sentit, tenim molt clar que la gestió integral dels serveis que oferim s’han de complementar amb tenir cura de la vessant humana dels nostres treballadors, clients, proveïdors i usuaris. Innovem sempre amb l’objectiu i el compromís d’aconseguir la satisfacció dels nostres clients.

 

Feliu Sucarrats i Margarit
President