Avís legal i política de privadesa

A efectes de l’article 10 de la Llei 34/2002 del 11 de juliol, la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, s’informa a l’usuari que el titular de la web blauclinic.cat així com els dominis boris45.es, boris45.com, boris45.or i boris45.net, , és Boris 45, S.A.U. amb CIF: A-08952129 i domicili social a C. dels Pescadors 86, 08003-Barcelona (Barcelona). Telèfon de contacte 93 224 23 34i adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

________________________________________

Codi de conducta

El responsable del lloc web es troba adherit al codi de conducta Tipus de La Unió Catalana d’Hospitals. __

______________________________________

Condicions d'ús

Amb aquestes Condicions d'ús, Boris 45, S.A.U. regula l'accés a aquesta pàgina web i la posada a disposició de la informació que hi ha, per part dels usuaris de la xarxa.

 1. Pel sol ús d'aquest lloc web, l'usuari manifesta que accepta sense reserves aquestes Condicions d'ús.
 2. L'ús del lloc web i de la informació que inclou, en principi, és de caràcter gratuït, sense perjudici que aquesta circumstància pugui variar, amb la qual cosa Boris 45, S.A.U. es compromet a publicar les noves condicions d'ús a la web en el temps més reduït possible.
 3. L'usuari s'obliga a no utilitzar el lloc web ni la informació que s'hi ofereix per fer activitats contràries a les lleis, la moral, l'ordre públic i, en general, a fer un ús conforme a aquestes condicions d'ús. Tant l'accés com la informació són responsabilitat exclusiva de qui els fa, sense que es pugui responsabilitzar Boris 45, S.A.U. dels danys o perjudicis que es puguin derivar d'aquest accés o ús de la informació alienes a la seva voluntat.
 4. Boris 45, S.A.U. no és responsable dels errors en accedir al lloc web o en els seus continguts i hi posarà la diligència més gran possible per tal que aquests errors no es produeixin.
 5. Boris 45, S.A.U. es reserva el dret de suspendre temporalment i sense necessitat d'avís previ, l'accessibilitat a les seves pàgines web, per l'eventual necessitat de fer operacions de manteniment, reparació, actualització o millora.
 6. Tots els continguts del lloc web (incloent-hi, sense caràcter limitatiu, bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i programari) són propietat de Boris 45, S.A.U. i estan protegits per les normes nacionals o internacionals de propietat intel·lectual i industrial.

Les marques, rètols, signes distintius o logotips de Boris 45 que apareixen a la pàgina web són titularitat de Boris 45, S.A.U. Aquests criteris també fan referència al nom de domini www.boris45.com així com els dominis boris45.es, boris45.com, boris45.org i boris45.net.

Tots els textos, dibuixos gràfics, vídeos o suports d'àudio, propietat de Boris 45, S.A.U. no podran ser objecte d'ulterior modificació, còpia, alteració, reproducció, adaptació o traducció per part de l'usuari o de tercers sense l'autorització expressa de Boris 45, tret que s'indiqui el contrari.

L'ús no autoritzat de la informació inclosa en aquest lloc web i la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial donaran lloc a les responsabilitats legalment establertes.

 1. L'establiment de qualsevol hiperenllaç des d'una pàgina web aliena a qualsevol de les pàgines del lloc web Boris 45, S.A.U. estarà sotmès a les condicions següents: a. No es permet la reproducció total ni parcial de cap dels serveis inclosos al lloc web de Boris 45. b. No s'establiran deep-links amb el lloc web de Boris 45 ni dels seus serveis, ni es crearà cap explorador web o border environment. c. No s'inclourà cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre les pàgines del lloc web de Boris 45 i els seus serveis en particular, excepte aquells signes que formin part del mateix hiperenllaç a la pàgina web de Boris 45, no contindrà cap marca, nom comercial, rètol d'establiment, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius que pertanyin a Boris 45, S.A.U . d. Sota cap circumstància, Boris 45, S.A.U. serà responsable dels continguts o serveis posats a disposició del públic a la pàgina web des de la qual es faci l'hiperenllaç ni de les informacions o manifestacions que s'hi incloguin. e. Qualsevol hiperenllaç a la web de Boris 45 s'efectuarà a la pàgina principal.
 2. Política de privadesa o protecció de dades: www.boris45.com així com els dominis boris45.es, boris45.org i boris45.net, utilitzen galetes per millorar l'experiència dels usuaris, per facilitar la navegació pel lloc web i una adequada experiència d'usuari

QUÈ SÓN LES GALETES? Les galetes són petits arxius de text que s'emmagatzemen en l'ordinador, tablet o smartphone mitjançant el navegador de l'usuari quan aquest visita una plana web. Aquests fitxers emmagatzemen informació de caràcter temporal però necessària per optimitzar l'experiència de navegació i estalviar temps en posteriors visites a la pàgina.

BLOQUEIG DE LES GALETES Pots bloquejar les galetes a través de les opcions de configuració del teu navegador però això pot provocar que no funcioni correctament la pàgina durant la teva navegació o que aquesta tingui comportaments inesperats i inclús la limitació d'accés a certs apartats de la web.

 1. La informació continguda a aquesta web és de caràcter divulgatiu. Per tant, Boris 45 S.A.U. no assumirà cap responsabilitat sobre l’ús inadequat dels continguts del seu lloc web.
 2. Les condicions d'ús d'aquest lloc web tenen caràcter indefinit. Boris 45, S.A.U., en tot cas, es reserva el dret unilateral de modificar les condicions d'accés, i els continguts que s'hi inclouen, o les condicions d'ús del seu servei d'allotjament gratuït d'articles, incloses en aquest document.
 3. La prestació del servei d'aquest lloc web i aquestes condicions d'ús es regeixen per la llei espanyola. Les parts, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre, acorden sotmetre's a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona. _

_______________________________________

Copyright Boris 45, S.A.U. és titular de tots els drets de propietat intel·lectual sobre el disseny i continguts de la pàgina web www.boris45.cat, boris45.es, boris45.com, boris45.org i boris45.net,. Boris 45, S.A.U. és titular dels drets de propietat industrial referits als seus productes i serveis i específicament els relatius a les marques registrades.