A BORIS45, la seguretat i el benestar del nostre equip són més que una prioritat, són el nostre compromís!

ISO 45001:2018 - Lideratge en Seguretat 

Estem encantats de compartir una gran notícia: BORIS45 ha obtingut la prestigiosa certificació ISO 45001:2018, una norma internacional que marca un referent en la gestió de la seguretat i la salut en el treball. Aquesta fita no només representa un logro, sinó també un compromís renovat amb la seguretat i el benestar del nostre equip.

A BORIS45, creiem fermament que el nostre personal és la nostra família. Cada membre de l'equip és essencial per al nostre èxit i la seva seguretat és la nostra principal prioritat. Amb aquesta certificació, reafirmem la nostra promesa de proporcionar un entorn laboral òptim, on cada dia és un dia segur i saludable.

El Nostre Equip, la Nostra Família 

Cada persona que forma part de la família BORIS45 és valorada i cuidada. Aquest certificat no només és un reconeixement dels nostres esforços en matèria de seguretat i salut ocupacional, sinó també una garantia de cura i excel·lència per a cadascun dels membres del nostre equip.

Celebrem junts aquesta fita i continuem treballant per un futur més segur i saludable per a tots a BORIS45! 

Estem emocionats de compartir aquest èxit amb tots vosaltres, i volem agrair a cada membre del nostre equip pel seu compromís i dedicació. Amb la norma ISO 45001:2018, reafirmem el nostre compromís amb la seguretat, la salut i el benestar de tots a BORIS45. Seguim endavant cap a un futur més segur i saludable per a tots!